Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf, gevelreiniging, gevelreiniger, gevelschoon, impregneren, hydrofoberen, impregneermiddel, hogedrukreiniging, stoom, mos, algen, aanslag, graffiti, bedrijfspand, trespa, hout, kunststof, damwand, kozijn, overheaddeur,koudwater, warmwater, chemisch, zandstralen, atmosferisch, baksteen, aluminium, kalk, vocht, schimmel, boeideel, dakoverstek, dakkapel, rolluik,

Gevelreiniging voor bedrijven en instellingen is het verwijderen van graffiti, vuil en aanslag op gevels van uw bedrijfspand. Alle soorten gevels kunnen gereinigd worden, van klassieke baksteen tot damwand. Dit kan d.m.v. verschillende hogedruktechnieken, zoals koudwater, warmwater en stoom. Na de gevelreiniging kan er gekozen worden om de gevel te hydrofoberen/impregneren. Dit is het aanbrengen van een duurzame impregnatie cq afscherming tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming. Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner. We gebruiken een impregneermiddel welke ademend is en deze zorgt ervoor dat het vocht van binnenuit weg kan, maar het vocht van buitenaf niet naar binnen kan trekken. Uw gevel blijft dus ademen en bijv. water zal niet worden opgenomen door uw gevel.

Onder gevelreiniging verstaan wij niet alleen het reinigen van gevels, maar ook het reinigen van materialen die bij de gevel hoort, zoals hout, kunststof, aluminium en trespa. Denkt u hierbij aan boeidelen/dakoverstek, rolluiken en kozijnen.

Welke diensten verzorgen jullie nog meer voor bedrijven en instellingen naast het reinigen van gevels?

  • Glasbewassing
  • Straatreiniging
  • Dakgootreiniging
  • Bestrijding-preventie
  • Reiniging Zonnepanelen